930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

COMEDIE MUZICALĂ SPUMOASĂ LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Duminică, 15 martie 2020, de la ora 18, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni se va juca piesa de teatru „Variațiuni la Invențiuni Opus. 2”, în regia, distribuția și conceptul lui Emilian Mârnea și Petre Ancuța.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Spectacolul reprezintă o expresie teatrală inedită în peisajul artistic autohton. Punerea în balanță a celor două arte (muzica și teatrul) fără a fi părtinitor cu vreuna dintre ele, ba mai mult – acestea susținându-se, potențându-se reciproc și preluându-și rolul celeilalte pe tot parcursul spectacolului, face din “Variațiuni la Invențiuni Opus. 2” un spectacol deosebit.

„Doi actori tineri și talentați, cu o temeinică pregătire muzicală, își pun chezășie talentul și imaginația într-o comedie spumoasă și elegantă, plină de rafinament, cu gaguri muzicale exploatate cu ingeniozitate. Expresia artistică a celor doi amintește de scheciurile lui Charlie Chaplin cu Buster Keaton sau chiar de show-urile comice ale lui Victor Borges.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

Ce au în comun Beethoven, Dave Brubeck, Rolling Stones, Michael Jackson și Grigoraș Dinicu? Nu vă rămâne decât să aflați dintr-un spectacol în care ludicul și buna dispoziție se împletesc perfect cu muzica și măiestria actoricească”, transmit organizatorii.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se găsesc, în limita locurilor disponibile, la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi între orele 8 și 16, vineri între 8 și 14 și sâmbătă în intervalul orar 9-12.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0348/445.856.     

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90