EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

SPECTACOL PENTRU COPII ÎN MIOVENI. INTRAREA ESTE LIBERĂ

Spectacol pentru copii în Mioveni. Intrarea este liberă. Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni îi invită pe cei mici și cei mari joi, 7 noiembrie 2019, la spectacolul pentru copii ”Ridichea Uriașă”, care va fi pus în scenă în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Piesa va fi susținută de Teatrul ”Arlechino” din Brașov, în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio și Forme Noi, ediția a XXIII-a, organizat de Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești.

Intrarea pentru public va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

„Povestea noastră începe cu un nor călător care zăboveşte deasupra gospodăriei Vasilovici. Familia Vasilovici e numeroasă, dar haioasă. Vă prezentăm membrii acesteia rând pe rând, de jos în sus şi de la stânga la dreapta, după cum urmează: mai întâi, stimabilul domn Fitzwiliam Vasilovici este un şoricel pufos şi morocănos, urmat de domnişoara Josefina Vasilovici, o pisica jucăuşă, apoi vi-l prezentăm pe bătrânul Ludwig Vasilovici, un dulău bolnăvicios.

Toţi o respectă şi o iubesc pe bunica Agripina Vasilovici, care are o privire de vultur şi îl îndrăgeşte nemărginit pe Nistor Vasilovici – bătrânul ei soţ care a văzut multe la viaţa lui, dar niciodată o legumă atât de mare şi de veselă ca Ridi Vasilovici, cel mai nou membru al familiei.

De ce a crescut atât de mare? Ce au facut Vasilovicii cu ea? Au reuşit să o scoată din pământ? Nu vă spunem… Dacă sunteţi curioşi, veniţi să vedeţi cu ochii vostri!”, transmite Centrul Cultural Mioveni (click pe imagine pentru mărire):

Distribuția spectacolului

Regia: Delia Gavliţchi;

Scenografia: Marian Sandu;

Muzica: Corina Sîrbu;

Ridichea, Norul – Erika Mihaly/Petronela Rujan;

Câinele, Pisica, Șoarecele, Ridichiile mici – Zaharie Manuela/ Cecilia Negru;

Baba – Marius Stroe/Alexandru Dobrescu;

Moșul – Adrian Dobrescu/Adrian Iuga;

Norul – Adrian Stinghe;

Durata spectacolului va fi de 50 de minute. Spectacolul este recomandat pentru copii cu vârste de peste 2 ani.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3