EcoMoto 930×122

maia morgenstern

MIOVENI: FESTIVAL DE TEATRU, ACTORI CELEBRI

Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni vă invită la două piese de teatru remarcabile.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Mai întâi, duminică, 11 martie 2018, de la ora 19, se va juca piesa „Şofer/Pictor“, în regia lui Alexandru Dabija şi scenografia Andradei Chiriac, avându-i ca protagonişti pe actorii Maia Morgenstern şi Lucian Iftime.

A doua piesă este programată, cu începere tot de la ora 19, duminică, 18 martie: „N-ai tu treabă!” este o adaptare scrisă de Cătălin Ştefănescu după “Dănilă Prepeleac”, de Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija. Din distribuție fac parte Marcel Iureş (foto), Andrei Seuşan și Alexandru Voicu.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Biletele vor putea fi cumpărate începând din 26 februarie 2018, în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 8 și 16, de la Centrul Cultural Mioveni și de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Un bilet de intrare la un spectacol costă 35 de lei.

Ambele piese fac parte din cea de-a V-a ediție a Festivalului de Teatru Mioveni. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90