Donaris 930 x 122

cinema trivale

COMEDIA CARE I-A CUCERIT PE FRANCEZI, LA CINEMA TRIVALE (TRAILER)

Louane Emera joacă rolul Paulei Belier, personajul principal din comedia „Familia Belier“, film pe care de vineri, 26 iunie, îl veți putea urmări în premieră la Cinema Trivale din Pitești.

Citiți și: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CINEMATOGRAFUL TRIVALE. RĂSPUNS OFICIAL

Pelicula, în regia lui Eric Lartigau, a avut un succes extraordinar în Franța, acolo unde a înregistrat o cifră record de peste 7.000.000 de spectatori.

Citiți și: COMEDIE CU VEDETE ÎN MIOVENI

Înainte de întâlnirea cu regizorul Lartigau, Louane Emera nu și-a imaginat că într-o zi va juca într-un film. Este cântăreață, vine din zona muzicală și nu i-a trecut prin minte că peste noapte va interpreta rolul principal într-o comedie de succes. A fost remarcată de regizor în timp ce participa la emisiunea „The Voice“ („Vocea Franței“).

În familia Belier toți sunt surdo-muți, în afară de Paula (interpretată de Louane Emera), care are 16 ani. Ea reprezintă legătura familiei cu lumea. Într-o zi, la sugestia profesorului ei de muzică, entuziasmat de calitățile sale vocale, Paula începe să se pregătească pentru a participa la un concurs organizat de Radio France. Familia sa nu este, însă, prea încântată de această idee. Aflată între famile și îndeplinirea unui vis, Paula trebuie să ia o decizie. Indiferent care va fi aceasta, viața ei nu va mai fi niciodată la fel.

Timp de 6 luni, câte 4 ore pe zi, actorii au lucrat cu consultanți specializați și au învățat limbajul semnelor și s-au familiarizat cu tot ce înseamnă această lume.

„Familia Belier“, film care va rula de vineri, 26 iunie, la Cinema Trivale din Pitești, este o comedie emoționantă despre viaţa de familie, prietenie, curaj şi maturizare, toate împletite cu comicul de situaţie şi de “limbaj”.

Filmul a avut 6 nominalizări la Premiile Cezar 2015 (Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu, Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun actor în rol principal, Cea mai bună actriță debutantă și Cel mai bun actor în rol secundar), iar Louane Emera a câștigat Premiul Cezar pentru Cea mai bună actriță debutantă. (Foto: cinemagia.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

Donaris 570×90