SMART KIDS 930X122

cinema bucurești

SEARĂ DE COMEDIE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Seară de comedie la Cinema „București”. Astăzi, de la ora 18, la Cinematograful „București” din centrul Piteștiului va fi proiectată comedia românească „Povestea unui pierde-vară”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Regia este semnată de Paul Negoescu, rolurile principale fiind interpretate de Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter și Crina Semciuc.

Filmul spune povestea lui Petru, profesor de matematică la Politehnică şi care, la cei 42 de ani ai săi împliniţi, duce o viaţă lipsită de griji.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Serile lui se împart între ieşitul la bere cu băieţii și vizitele la Irina, cu care este într-o relaţie pe care şi-o asumă doar pe jumătate. Când Irina rămâne însărcinată, Petru este forţat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se maturizeze, în sfârşit…

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achizionate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3