930×122 CAPRA 5

Carmen

3 SPECTACOLE SENZAȚIONALE LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale vă propune pentru această lună un eveniment deosebit: Festivalul operelor din portul Sydney.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Programul va include trei transmisii, preluate de cel mai bun cinematograf din Pitești, toate cu începere de la ora 20: pe 15 august – „La Traviata”, pe 22 august – „Madama Butterfly” și pe 29 august – „Carmen”.

Durata unui spectacol este de 3 ore, cu o pauză de 15 minute. Toate spectacolele au subtitrare în limba engleză.

Citiți și: EXPLOZIV! FILMUL ZILEI LA CINEMA TRIVALE

Difuzate în calitate HD uimitoare și beneficiind de întreaga atmosferă a unei producții cinematografice în toată regula grație sunetului Dolby Digital, cele trei opere sunt disponibile fie individual la prețul de 35 de lei fiecare, fie în calup de trei la prețul de 85 de lei.

Având în vedere și succesul înregistrat de concertul din Maastricht susținut de Andre Rieu (difuzat, datorită cererii mari de bilete, simultan în două săli din Cinema Trivale), este de așteptat ca publicul meloman din Pitești să aprecieze la superlativ și această inițiativă.

Pentru bilete și rezervări: www.cinematrivale.ro sau numărul de telefon scurt 1733.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3