930 pe 122 COSTACHE

comedie

COMEDIE LA LUNA DE TEATRU

Comedie la Luna de Teatru. Mioveniul va găzdui în luna martie „Luna de Teatru”, ediția a VI-a. Toate piesele se vor juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, în fiecare zi de duminică din martie, de la ora 19.

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

Evenimentul va debuta duminică, 3 martie 2019, cu piesa „Cum se face”, în regia lui Octavian Strunilă. Din distribuție: Delia Ioana Nartea, Doina Teodoru, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

„Cum se face” este o comedie inteligentă. Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice, dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premieră. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Biletele și abonamentele pot fi cumpărate, în limita locurilor disponibile, atât de la Centrul Cultural Mioveni, cât și de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, de luni până joi între orele 9 și 16 și vineri între orele 9 și 14.

Pentru informații suplimentare, vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0348/445.856.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90