Donaris 930 x 122

maia morgenstern

REGAL TEATRAL CU MAIA MORGENSTERN ȘI RĂZVAN VASILESCU

Regal teatral cu Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu. Pentru publicul din Pitești, de astăzi, 22 martie 2017, biletele pentru ultimele două piese din Festivalul „Luna de Teatru la Mioveni” sunt puse în vânzare şi la agenția de bilete a Teatrului „Alexandru Davila”. Biletele pot fi cumpărate până vineri, 24 martie, în intervalele orare 10-13 și 13:30-18.

Citiți și: O vedetă de talie internațională, impresionată de Pitești

De asemenea, în continuare biletele se pot achiziţiona şi de la Centrul Cultural Mioveni şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, tot până vineri, în intervalul orar 8:30-16.

Iată care sunt spectacolele:

Citiți și: MIOVENI: FESTIVAL DE TEATRU, ACTORI CELEBRI

-Vineri, 24 martie, ora 19 – „Varșovia – Ghid turistic”, cu Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natalie Ester, Rudi Rosenfeld și Viorica Bantas. Locul: sala Centrului Cultural Mioveni. Prețul biletului: 50 de lei.

-Duminică, 26 martie, ora 19 – „Era OK și la 60 de ani”, cu Răzvan Vasilescu. Locul: sala Centrului Cultural Mioveni. Prețul biletului: 40 de lei.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3