930×122 CAPRA 5

canada

DENISA ZEVEDEI, REPORTER TV ÎN… CANADA! EMIGREAZĂ? VEZI GALERIE FOTO!

Denisa Zevedei, cel mai tânăr consilier județean al Argeșului (26 de ani), a petrecut Crăciunul și Revelionul departe de casă. Foarte departe. Tocmai în Canada!

Citiți și: O vedetă de talie internațională, impresionată de Pitești

Dincolo de neplăcerea unor temperaturi de aproape minus 40 de grade (!), Denisa a avut parte acolo de sărbători de iarnă de poveste și de o experiență aparte. Invitată în Canada de o asociație a comunității românești din Montreal și Toronto, ROCADE, ea a ajuns… reporter tv ad-hoc. Nu, nu cu contract de muncă, ci unul de ocazie, printr-un fericit concurs de împrejurări. Prin intermediul asociației o televiziune a românilor din Montreal a aflat de prezența ei în Canada și a invitat-o să îi ia un interviu… Maiei Morgenstern!

Alături de actorul Mircea Rusu și de criticul de film Irina Margareta Nistor, tot la invitația comunității românești, apreciata actriță se află în îndepărtata Canadă pentru prezentarea filmului „Iubire elenă”, în regia lui Geo Saizescu. De altfel, filmul este prezentat în memoria regretatului regizor, care a murit anul trecut.

Citiți și: HORAȚIU MĂLĂELE, COMEDIE TRĂSNITĂ ÎN PITEȘTI

Bun, dar are de gând Denisa Zevedei, care și acum se află în Canada, să părăsească definitiv România și să emigreze? Nu! Cel puțin deocamdată… Împreună cu ROCADE, dar și cu alte asociații, se va ocupa și pe viitor de promovarea unor evenimente culturale româno-canadiene, dar până atunci, undeva pe la mijlocul acestei luni, va reveni în țară. Denisa Zevedei se află la primul său mandat de consilier județean, din partea PNL-ului. Ea este originară din Curtea de Argeș, dar locuiește în Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90