NOR CURIER 930X122

leul deșertului

RADU BELIGAN ȘI MAIA MORGENSTERN AU PRIMIT FLORI ȘI BOMBOANE DE LA PITEȘTENI

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor maestrul Radu Beligan, care luna viitoare va împlini 96 de ani, şi Maia Morgenstern au oferit aseară publicului un regal teatral. La doar câteva zile după premiera care a avut loc în București, cei doi mari actori au jucat și în Pitești spectacolul “Leul deşertului”. Alături de Maia Morgenstern şi Radu Beligan din distribuţie au mai făcut parte Mircea Rusu, Lamia Beligan (fiica mestrului Radu Beligan), George Remeș şi Tania Popa. Prestaţia tuturor a fost aplaudată minute în şir. De asemenea, actorii au primit din partea piteştenilor flori şi bomboane. Piesa a purtat semnătura regizorală a lui Radu Beligan.

Citiți și: O vedetă de talie internațională, impresionată de Pitești

“Revin în Piteşti aşa cum am făcut-o în multe alte ocazii. Răspund cu bucurie invitaţiilor de a juca în faţa publicului din Piteşti. Este un public inteligent, cald, subtil. Reprezintă o satisfacţie, o bucurie să fiu aici, în Piteşti, ca să joc. Să fii alături de maestrul Beligan este… Cuvintele sunt palide! Simt emoţie, sunt tulburată și fericită, este o comunicare reală.”, a declarat Maia Morgenstern pentru ePitești după încheierea spectacolului.

„Bine m-am simţit! Este foarte frumos locul acesta, iar publicul – cald. Este foarte plăcut! Mă bucură întotdeauna când jucăm în afara Bucureştiului, pentru că publicul este foarte dornic să vadă teatrul din Bucureşti. Se simte din reacţiile lor. Este ca o energie care se transmite. Îmi place foarte mult cât de frumos au renovat aici! E foarte primitor, deşi nu vorbim despre un teatru propriu-zis.”, ne-a declarat, la rândul ei, Lamia Beligan.

Citiți și: MIOVENI: FESTIVAL DE TEATRU, ACTORI CELEBRI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90