Donaris 930 x 122

aferim

FILME PREMIATE INTERNAȚIONAL, LA CINEMA ,,BUCUREŞTI”

Filme premiate internațional, la Cinema „București”. După cum v-am informat, cinematograful ,,Bucureşti” din centrul Piteștiului a dat startul proiecţilor de film cu acces pe bază de bilete (detalii, AICI).

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Sâmbătă, 9 iunie 2018, de la ora 18, va rula filmul „The Killing of a sacred deer” („Uciderea cerbului sacru”).

Este una dintre cele mai bune drame ale regizorului Yorgos Lanthhimos, deţinând un premiu și o nominalizare la Cannes.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul spune povestea lui Steven (Colin Farrell), un chirurg foarte bun, căsătorit cu Anna (Nicole Kidman), oftalmolog respectat. Ei au o viaţă fericită împreună cu cei doi copii ai lor, totul până când Steven se împrieteneşte cu Martin, un adolescent de 16 ani, fără tată, pe care chirurgul îl ia sub aripa sa protectoare. Lumea lor începe să se destrame în momentul în care adolescentul este prezentat familiei lui Steven.

Preţul unui bilet este de 8 lei.

Dacă ziua de sâmbătă este dedicată filmului străin, duminică la Cinema „București” va fi film românesc. Pe 10 iunie, tot de la ora 18, va rula „Aferim!”, regizat de Radu Jude.

,,Aferim!” este un un film istoric, a cărui acțiune are loc în Țara Românească în 1835. Este unul dintre cele mai ample proiecte cinematografice românești din ultimii ani, obținând un premiu și o nominalizare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin și 13 premii Gopo. Acţiunea îl are în prim-plan pe Zapciul Costandin, care caută un rob fugar împreună cu fiul său.

Prețul biletului este de 6 lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90