New Profesional Consult 930 x 122

emilia ghinescu

PITEȘTEANCA EMILIA GHINESCU S-A „SPOVEDIT” ÎN EMISIUNEA UNEI ALTE PITEȘTENCE

În emisiunea tv de pe Kanal D a piteștencei Teo Trandafir o altă piteșteancă, interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu, a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Citiți și: PRECIZĂRI IMPORTANTE DE LA IȘJ ARGEȘ CU PRIVIRE LA CURSURILE ONLINE ȘI TV

„Nu am făcut greşeli majore, capitale, sunt greşeli care pot fi acceptate. Eu întotdeauna mi-am recunoscut greşelile în primul rând faţă de mine. Mă uit în oglindă şi spun aşa e, ai greşit, eşti o dobitoacă!, dar faţă de celălalt din faţa mea spun că nu e adevărat, nu am greşit, tu eşti cel care a greşit, eu nu am greşit cu nimic, ţi se pare ţie. Omul greşeşte, nu ai cum să nu greşeşti în viaţă. E imposibil!”, a mărturisit interpreta.

“Consider o greşeală capitală atunci când în urma ta suferă oameni, atunci când, Doamne fereşte!, într-un accident de maşină sau dintr-o neatenţie de-a ta iei viaţa cuiva. Aici consider că este o greşeală!”, a adăugat Emilia Ghinescu. (Foto: Facebook Emilia Ghinescu)

Citiți și: PRIMĂRIA DĂ BANI GREI PENTRU TELEVIZAREA FESTIVALULUI „ZAVAIDOC”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3