930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

PREMII PENTRU CURSANȚII CENTRULUI CULTURAL MIOVENI

Centrul Cultural Mioveni a avut mai mulți premianți la finala trofeului organizat de o televiziune la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Este vorba de Lea Ciuflea și Flora Marina Sturz (ambele, premiul III) și de Filip Ciuflea, Denisa Popa, Irina Dobrinescu, Denisa Maria Dan și Flavia Popescu (fiecare, mențiune). Toți fac parte din clasele de canto coordonate de Monaliza Zegheru și Marius Bălan.

Concurența a fost mare și s-a urmărit evidențierea și promovarea tinerilor la început de drum, motiv pentru care Alexia Popescu, Valentin Poienariu și Ștefania Vorovenci, având un palmares bogat pe plan național și internațional, au fost invitați în recital.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Jurații au fost și ei de seamă: Nico – președintele juriului, Andreea Antonescu, Alin Oprea (Talisman), Adina Sima – profesor de canto și colaboratoare a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București, Marius Bălan – pop opera singer, Cristina Neacșu – solistă a secției de revistă a Teatrului „Alexandru Davila”, Mădălin Sandu – violonist și concert maestru, Vera Negoșanu – profesor de canto și solistă a trupei Reverence, Mihai Dragnea – dansator și coregraf și Roxana Pîrvu – designer vestimentar.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90