930X122 MAIA

finante

ASTĂZI, EXTRAGERE LA LOTERIA BONURILOR FISCALE

Administraţia Finanţelor Publice Argeş informează că astăzi are loc o nouă extragere în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, respectiv extragerea aferentă lunii februarie. 

Citiți și: O nouă ediție Tezaur: Cu ce dobânzi neimpozabile vine acum statul

Extragerea bonurilor fiscale câstigătoare emise în perioada 1 – 29 februarie  2016 este programată duminică, 20 martie. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 20 martie, va fi organizată prima etapă de selecţie care constă în  extragerea bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor,  va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câstigătoare.

Citiți și: Oportunitate de a face bani la Finanțe!

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:30. Extragerea este publică. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Nationale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA