Donaris 930 x 122

46 de ani

TEO TRANDAFIR, EMOȚIONATĂ! „TE IUBESC. EȘTI O MAMĂ MINUNATĂ!”

Piteșteanca Teo Trandafir a fost ieri răsfăţata emisiunii pe care o realizează la Kanal D. La aniversarea zilei sale de naștere, Teo a fost mai emoţionată ca oricând.

Citiți și: Alertă de incendiu la Maya Center, în Piteşti

Fetiţa ei adoptată, minunata Maya, a lăsat-o fără cuvinte. „Te iubesc şi eşti o mamă minunată! Relaţia cu tine este un parteneriat, este genul de înţelegere pe care doar doi fraţi o pot face. Te iubesc mult! Îţi urez sănătate, succes în muncă și în bani şi tot ce e mai bun pe lume!”, i-a transmis fetiţa prin intermediul unei înregistrări. Imediat după transmiterea mesajului Maya a venit în platoul emisiunii cu un buchet de flori.

Un alt piteștean, Smiley, nu a lipsit nici el de la aniversarea în direct a îndrăgitei prezentatoare. I-a dedicat acesteia o melodie cu care a debutat în lumea muzicii, melodie pe care a prezentat-o în premieră cu ani în urmă la un alt show tv al lui Teo. Silviu Prigoană a participat și el. „Să ştii că am dat şpagă ca să am loc! Nu mi-a fost uşor!”, a glumit Prigoană. Pe tot parcursul emisiunii mai multe vedete și oameni simpli au ţinut să îi transmită câte un mesaj. „Teo, există un singur om care te iubeşte cu adevărat, eu!”, a spus şi Andreea Marin. Teo Trandafir a împlinit ieri 46 de ani. (Foto: Facebook Teo Trandafir)

Citiți și: ARGEȘENCELE DAU ORA EXACTĂ ÎN DIVERTISMENTUL DE TELEVIZIUNE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3