EcoMoto 930×122

kanal d

O FEMEIE ÎI CERE LUI TEO TRANDAFIR SĂ-I FACĂ ROST DE 2.600.000 DE EURO!

Sunt unii care cred că vedetele pot și trebuie neapărat să îi ajute în orice problemă.

Citiți și: Scrisoare emoționantă pentru cei opt militari eroi morți la datorie

Este și cazul unei femei care, într-o scrisoare, îi cere îndrăgitei prezentatoare tv Teo Trandafir, originară din Pitești, să o ajute să facă rost de… 2.600.000 de euro! Nu pentru vreun tratament medical. Nu, nici vorbă! Pentru o… vilă! „Subsemnata ţi-am mai scris în urmă cu câteva luni în legătură cu un ajutor financiar de 2.600.000 de euro pe o perioadă de 30 de ani, pentru a-mi cumpăra o vilă în sectoarele 1 sau 2 (n.r. – din București) şi te-aş ruga dacă cunoşti pe cineva de încredere pentru a-mi oferi acestă sumă mică (sic!).”, scrie femeia.

Uimită peste măsură de solicitarea primită, realizatoarea emisiunii „Teo Show”, de pe Kanal D, a postat scrisoarea pe contul său de Facebook. Concluzia care s-a desprins din comentariile primite la postare? Doamne, mare e grădina ta! (Foto: teotrandafir.com)

Citiți și: ANIA CAZAN: „DRAGĂ PRIMĂRIE, LASĂ-MĂ SĂ RESPIR OXIGEN, NU PAVELE!!!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3