EcoMoto 930×122

fuego

TEO TRANDAFIR, ÎNCÂNTATĂ DE CĂLĂTORIA ÎN ȚARA SFÂNTĂ!

Într-o postare din luna decembrie de pe blogul său, îndrăgita prezentatoare de show-uri tv Teo Trandafir, originară din Pitești, anunţa că va face o scurtă călătorie în străinătate imediat după Revelion.

Citiți și: UN ARGEȘEAN ARE NEVOIE URGENT DE AJUTOR

Și a făcut-o! În Israel, în Țara Sfântă, alături de Mirabela Dauer, Fuego, Aurelian Temişan, Cornelia Catanga, Cristina Stamate şi Raoul, pentru un spectacol pe care l-a prezentat ea. S-a întors și promite că va povesti pe îndelete experiențele trăite acolo.

,,Abia aterizată din cursa de Israel, târziu în noapte, mi-ar plăcea să vă povestesc magia acestei călătorii. Dincolo de vraja Ţării Sfinte, am descoperit oameni pe care nu îi cunoşteam în adevăratele lor dimensiuni. Delicateţea lui Feugo și umorul şi generozitatea Cristinei Stamate îmi erau cumva ascunse până acum, şi am dat exemple la întâmplare. Am fost împreună într-o aventură, prima de acest gen pentru mine, care a fost şi revelaţie şi bucurie, o combinaţie despre care promit să vă scriu cât mai repede odată ce mă voi fi odihnit îndeajuns. (…) Mă aşteaptă, însă, o emisiune cu un nou format, o să vedem împreună cât de mult ne va plăcea şi dacă va fi ceea ce ne-am dorit. Nu sunt coerentă pentru că sunt foarte obosită, dar nici nu puteam să adorm fără să mă confesez dumneavoastră. Iertare pentru că sunt succintă, dar promit să revin cu detalii!”, a scris noaptea trecută Teo Trandafir pe contul ei de socializare.

Citiți și: (VIDEO) HAIDEȚI SĂ-L AJUTĂM PE VLĂDUȚ!

Aşteptăm şi noi cu interes amănunte din călătoria pe care Teo a făcut-o în Israel! (Foto: Facebook Teo Trandafir)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3