930 x122 grota rece

fuego

AU DAT IAMA CA TERMITELE ÎN MÂNCAREA DE LA CONACUL GOLEŞTI! VEZI GALERIE FOTO!

Imediat după festivităţile de acordare a titlurilor de cetăţean de onoare al judeţului şi de „Fiu al Argeşului şi Muscelului” autorităţile au dat startul unei petreceri câmpeneşti în grădina conacului Goleşti.

Citiți și: Argeș. Alarmă generală! Ce s-a întâmplat cu frații dispăruți

Foarte mulţi dintre cei care au venit să asiste la eveniment s-au aşezat la coadă la corturile la care urma să se împartă mâncare cu o jumătate de oră înainte de a fi dată „comanda” pentru masă. Unii au crezut că vor avea parte doar de mâncare de varză şi, văzându-i pe oficiali că deja mâncau mititei şi cârnăciori, au avut impresia că delicatesele din carne sunt numai pentru „cei mari”.

„Altădată ne-au dat şi nouă mici… Acum doar varză? E bătaie de joc!”, s-au plâns unii. Ulterior, însă, au aflat că mai trebuie să stea la o altă coadă pentru mici şi bere gratis, dar deja unii renunţaseră. Nemulţumiţi au fost şi pentru că la această ediţie a „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului” nu au cântat artişti cunoscuţi la nivel naţional, ci artişti din Argeş, dar le-a mai venit inima la loc atunci când pe scenă şi-a făcut apariţia Fuego. Organizatorii au pregătit mâncare pentru circa 5.000 de persoane, Mâncarea s-a terminat în mai puţin de o oră şi jumătate! Cine a dorit a putut să îşi cumpere de la standuri atât produse tradiţionale, cât şi mici, bere sau fructe.

Citiți și: Un piteștean a mers în vacanță în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare!

Evenimentul de astăzi de la Goleşti marchează finalul celei de a opta ediţii a „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean şi instituţiile aflate în subordinea sa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA