Donaris 930 x 122

apele romane

BARAJUL GOLEŞTI, PUS ÎN SIGURANȚĂ

Barajul Golești, pus în siguranță. Administrația Națională Apele Române a început un program de „punere în siguranţă” a barajelor de acumulare din mai multe zone ale ţării.

Citiți și: Pericol la Barajul Bascov!

Printre acestea se numără şi barajul Goleşti, unul dintre cele mai importante din judeţul Argeș. Punerea în siguranţă a barajului Goleşti va costa circa 6.000.000 de lei.

Proiectul are în vedere evaluarea structurii şi lucrări de reparaţii dacă se va constata că există probleme (fisuri ori echipamente care nu mai funcţionează la parametrii optimi). Lucrările vor începe după derularea procedurilor de achiziţie publică prevăzute de lege.

Citiți și: Pitești. Ireal! Primarul Gentea a fost amenințat la telefon

Barajul Golești este important având în vedere că aici se fac deversări controlate în caz de precipitaţii abundente, astfel încât Piteştiul şi localităţile limitrofe să fie ferite de inundații. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3