Donaris 930 x 122

ambulanta

UPDATE: DECES ÎN TREN

UPDATE: Deces în tren. Bărbatul, găsit în stop cardiorespirator de către echipajul de pe ambulanță, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Avea 70 de ani și era din comuna argeșeană Rătești. Probabil a suferit un infarct. 

Citiți și: Doliu în România! S-a stins o mare legendă!

Vagonul în care s-a petrecut incidentul va fi decuplat, iar trenul își va continua deplasarea către Pitești, precizează Poliția Argeș. Conform sursei citate, trenul are o întârziere de aproximativ 15 minute.

Un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș intervine la această oră în gara din Golești (orașul Ștefănești).

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

I se fac manevre de resuscitare unei persoane în vârstă, pasager în trenul Regio 9023, care circula dinspre București către Pitești și care a oprit în gara din Golești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90