New Profesional Consult 930 x 122

amenintari

Pitești. Ireal! Primarul Gentea a fost amenințat la telefon

Pitești. Ireal! Primarul Gentea a fost amenințat la telefon

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Rezultatul primului meci de baraj al echipei FC Argeș, înregistrat pe Arena Națională, 1-6 contra alb-roșilor de la Dinamo este catastrofal.

Scor halucinant, neverosimil. Dar de necrezut este și ceea ce i s-a întâmplat primarului Gentea în noaptea de după dezastruoasa partidă.

Citiți și: Doliu uriaș în sportul românesc!

Edilul care a pledat de fiecare dată în CL Pitești pentru finanțarea echipei în ciuda tuturor opiniilor contrare, a declarat aseară la cald, după încheierea meciului că se leapădă de FC Argeș.  Acesta fiind extrem de dezamăgit.

Gentea, primar Pitești

Gentea, primar Pitești

De neclintit

Astăzi, la aproape 24 de ore de la cumplita umilință a alb-violeților, primarul s-a mai calmat însă nu a revenit nicidecum asupra deciziei.

Pitești. Ireal! Primarul Gentea a fost amenințat la telefon

Și refuză orice comentariu pe tema fotbalului. Se va concentra exclusiv pe problemele edilitare ale piteștenilor după cum a declarat.

Primarul Gentea amenințat

Însă dacă edilul s-a resemnat, alții nu. Mesajele au curs încontinuu pe telefonul său. Și nu de felicitare, ci din contră. Texte acide, dure, veninoase, amenințătoare.

Cristian Gentea nu a dezvăluit cine anume i le-a adresat și consideră că spiritele se vor liniști la un moment dat.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Marius spune:

    Nu ai cum sa tii tu Primărie un club ca Fc. Arges la nivel înalt, dacă ești băiat deștept cauți sponsori,dar nu mai poți ieși tu in evidentă. Mulți nu știu și nu cred dar asta s-a dorit retrogradarea pt ca nu mai sunt bani și ei vor juca 5 ani la Mioveni pt ce trebuie echipa de liga1. Cum sa-l pui pe Vintilă antrenor ,nlatistul’dacă vrei sa scapi de retrogradare și pe Stanciu ,sifonul’

  • alexandru spune:

    Gentea noul Gigi Becali !!!
    Orașul semafor, că așa l-a transformat acest mare primar împreună cu consilierii lui cu salarii de minim 9000 lei/luna, a distrus și echipa de fotbal care mergea bine mersi.
    Votati-l in continuare ca pe Pendiuc !!!

  • Razvan spune:

    Marius croitoru jegu ala a distrus echipa nu are habar de fotbal antrenoru lu peste lau dat afara pe prepeliță și jsn vladoiu și acum sunt unde sunt rusine sa va fie păcat de echipa asta ditamai județu nu avem o echipa de fotbal pacat

  • Cezar spune:

    Pai da, acum urla ca il ameninta lumea, dar cand facea circ pe la echipa si ii ameninta pe toti ca ii da afara cum era? De cand a vazut ca a facut praf echipa prin atitudinea si comportamentul lui, a tacut malc sa nu piarda alegerile de la anul! El este in realitate un NEASUMAT DESPOTIC. Conduce prin teroare. Este genul tipic de ‘sef’ frustrat si incompetent. El nu isi asuma retrogradarea lui FC Arges, desi a combinat tot ce a putut la echipa. L-a masluit pe Prepelita si Vladoiu, l-a adus pe Croitoru si groparul de echipe, Stanciu, si a girat fie si prin acceptare tacita a ‘importului’ de stranieri impotenti in detrimentul romanilor care macar cunosteau limba si intelegeau sarcinile de la antrenamente.

    El nu isi asuma WC-ul de 400 mii de euro din centrul orasului, desi era consilier si a votat proiectul propus de vechiul primar. El nu isi asuma semafoarele, desi implementeaza proiectul si l-a tot laudat, iar mai nou ne informeaza ca le stinge daca nu imbunatateasc traficul, dar banii s-au platit deja pe ele. Multe, multe milioane de lei. Ce anume isi asuma el…sau mai bine spus, ce anume a facut el de cand este primar? Proiectele preluate de la vechia administratie nu se pun, ca nu sunt ale lui! Ii place sa se pozeze si sa isi faca imagine la Olimpic sau la Polivalenta, desi nu sunt proiectele sale; s-a laudat ca a readus pe FC Arges in prima liga cand a promovat, dar nu isi asuma dezastrul pe care l-a girat la echipa prin maniera de a conduce. Nu demult se lauda ca face Academie de fotbal la Pitesti. Unde e, ca noi nu o vedem? Inafara de nepotisme, nimic! Nu este instare nici macar sa ii tina pe antrenorii de la centrul de copii si juniori in frau sa isi faca treaba. Toti copii de patroni isi vor copiii fotbalisti si imping la greu sa joace, iar cei talentati raman doar cu un gust amar, renuntad scarbiti la sportul care ne-a facut faimosi la nivel national! Unele obiceiuri nu mor niciodata. Se schimba doar oamenii, nu si naravul!

  • Octy spune:

    Nu sunt de departe fan gentea,care nu face altceva decat,sa cheltuiasca fara rost banii contribuabillilor,dar sa stiti ca semafoarele de pe Calea Bucuresti chiar sunt ok pt ca nu mai traversează strada,chiar pe trecerea de pietoni,dar sfidand soferii, Gica,Petrica si Gherghina vorbind la telefon si scobindu-se in nas…dar pentru toate celelalte mari realizari ale dlui primar gentea,ghivece cu petunii pe podul Arges,marea investitie cu gazon de la Podul Viilor, modernizarea fantanii de pe Calea Bucuresti cat si toate celelalte mari realizari de borduri si semafoare chiar merita felicitat,bineanteles ca, „felicitarile”,sunt la caterinca.

  • Gogu! spune:

    Ai nenorocit orașul cu semafoarele inteligente
    Din metru în metru semafoare, nici în Las Vegas nu vezi așa ceva

  • Un bătrân spune:

    Păi dacă tot știau că unii dintre ei vor pleca ,nu puteau să câștige lejer la pariuri mult mai mult decât salariul.Asta poate fi un motiv al jocului jenant prestat de FC Argeș.

  • Mii Shu spune:

    Candva se spunea de FC Arges ca sunt cei mai de treaba. De ce ? Fiindca nu bateau pe nimeni .

  • Preda ion spune:

    așa zișii finanțatori și susținători ai FC Argeș nu sînt decât niște profitori de interese personale și campanii electorale, de aceea s-a ajuns în situația catastrofală a clubului emblematic care ne reprezintă orașul și județul Argeș, unul dintre cele mai renumite și apreciate cluburi din România !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3