NOR CURIER 930X122

all inclusive

Un piteștean a mers în vacanță în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare!

Un piteștean a mers în vacanță în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare!

Citiți și: Exclusiv. Protest la Uzina Dacia: „Suntem foarte îngrijorați”

Un piteștean care a publicat o fotografie cu portbagajul mașinii sale la plecare în vacanță în Thassos a devenit viral pe Facebook. El a ținut membrii grupului Forum Thassos la curent cu sejurul său pe insula grecească, povestind inclusiv ce a gătit din proviziile aduse de acasă, potrivit Libertatea.ro.

Daniel Neacșa, un tânăr din Pitești, a postat prima oară pe grupul care are 123.000 de membri în seara de 10 septembrie. O fotografie cu portbagajul mașinii, însoțită de textul: „Și am sosit în Thasos. Am luat la all inclusive??”.

Citiți și: (VIDEO) TREI IZOLAȚI LA DOMICILIU, DISPERAȚI CĂ NU MAI AU HRANĂ, PASAȚI ÎNTRE PRIMĂRIA PITEȘTI ȘI DSP ARGEȘ

Au urmat peste 200 de comentarii și multe criticau faptul că românul își adusese de acasă alimente pentru a-și găti singur. Două zile mai târziu, Daniel a postat mai multe fotografii cu felurile de mâncare gătite de el din proviziile de acasă.

„Partea a doua, mâncare adusă cu portbagajul. Taverna Aragazum.greek. Vă las adresa? Meniul respectiv: Ostropel de pui, Legume făcute la aburi cu ulei de măsline de Thassos, Salată cu roșii din gradina mea, Vișinată de la congelator și șpriț alb de Drăgășani (corespondență preț restaurant aproximativ 100€).”

Au urmat din nou sute de comentarii, unele de apreciere, dar și multe care criticau alegerea tânărului de a venit în vacanță în Grecia cu mâncare de acasă.

La cinci zile după prima postare, Daniel și-a încheiat sejurul în insula grecească și a povestit pentru ultima oară despre concediul lui, scriind-și impresiile:

„La final de sejur, „Bucătărașul” pleacă din Thassos. Taverna „Aragazum” se închide. Primele și ultimele impresii. Zic ultimele, pentru că nu obișnuiesc să merg de 2 ori în același loc (lumea este prea mare pentru a bate pasul pe loc, mai sunt multe de văzut).”

Sursă foto: Libertatea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90