930X122 MAIA

cantina

saracie__batran

CANTINĂ PENTRU SĂRACI ÎN PITEŞTI

Autorităţile locale din Piteşti pun la dispoziţia oamenilor străzii adăposturi în care aceştia primesc şi o masă caldă, dar iată că o asociaţie a deschis deja a doua cantină socială în municipiu.

Citiți și: Exclusiv. Protest la Uzina Dacia: „Suntem foarte îngrijorați”

Este vorba de Asociaţia „Sf. Spiridon şi Irina”. La demisolul bisericii „Sf. Constantin şi Elena” din Piteşti (strada Gheorghe Lazăr nr. 20) funcţionează de mai mult timp o cantină socială la care vin, în medie, 17 oameni ai străzii pe zi. A doua cantină pentru sărci a fost deschisă în această săptămână, în fostul dispensar sportiv din Piteşti, aflat pe strada Tache Ionescu, şi vine în ajutorul tuturor acelora care trec printr-o perioadă grea şi nu se mai pot descurca.

La ora 12 se serveşte masa de prânz, iar la ora 19 se împart ceai, pâine şi salam sau parizer. Persoanele care se cred îndreptăţite să mănânce la cantina socială nou înfiinţată pot suna pentru detalii la telefonul Asociaţiei „Sf. Spiridon şi Irina”, 0731.221.324.

Citiți și: Lovitură cruntă pentru românii care beneficiază de tichetele sociale

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90