930 x122 grota rece

cantina

VESTE PROASTĂ. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU HOTELUL SPORTIVILOR

Veste proastă. Ce se întâmplă cu hotelul sportivilor. Recepția lucrărilor de transformare în hotel a fostului cămin al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din curtea Inspectoratului Şcolar Argeș de pe bulevardul Eroilor din Pitești a fost suspendată.

Citiți și: Pitești. Ce face Colegiul Economic cu 120 000 €

Programată pentru ieri, 12 august, recepția nu a mai avut loc. Autoritățile ajunse la fața locului au constatat că lucrările nu au fost făcute în conformitate cu standardele actuale.

Firmele care s-au ocupat de proiect, Selca și Valah, vor trebuie să remedieze situația. În caz contrar, nu ar urma să își primească banii.

Citiți și: Pitești. Colegiul Economic în doliu. A murit profesoara Raluca Soroceanu

Cea mai mare parte dintre camere și apartamente vor fi puse la dispoziţia sportivilor legitimaţi la clubul FC Argeş (fotbal, baschet, handbal) care nu domiciliază în Pitești și pentru cazarea cărora municipalitatea plăteşte acum chirii pentru apartamente de pe piaţa liberă. Celălalte locuințe vor fi pentru cazarea delegaţiilor care vor ajunge în Piteşti cu diverse ocazii și a copiilor din afara Piteștiului care vor participa aici la diverse competiţii şcolare şi sportive.

Valoarea totală a contractului este de 4.434.233 de lei, fără TVA. Clădirea, vă reamintim, a fost preluată de Primăria Pitești de la Inspectoratul Școlar Argeș. Mai multe amănunte pe marginea subiectului, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90