New Profesional Consult 930 x 122

apa

VREI SĂ SLĂBEŞTI? 5 SFATURI UTILE

Când încerci să slăbești, trebuie să elimini și obiceiurile proaste legate de mesele de zi cu zi, obiceiuri care și ele te-au făcut să acumulezi kilogramele în plus.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

1.Masa de dimineață e obligatorie!

Este cea mai importantă masă a zilei, iar dacă sari peste ea nu faci decât să mănânci mai mult mai târziu. Masa de dimineață îți oferă energia necesară pentru a face față zilei aglomerate.

Citiți și: Pitești. Nu beți apă de la aceste izvoare! Nu este bună!

2.Bea suficientă apă!

Doi litri pe zi trebuie să fie mantra fiecărei persoane care încearcă să slăbească, dar și care vrea să fie sănătoasă. Nu trebuie să bei apă doar când îți este sete, ci trebuie să te înveți să bei apă cu înghițituri mici din jumătate în jumătate de oră. Pielea, silueta, dar și părul tău îți vor „mulțumi” pentru asta.

3.Gustările între mese nu înseamnă cipsuri!

Gustările între mese nu înseamnă pungi cu cipsuri sau ciocolată. Ele pot consta într-un bol cu nuci, iaurt grecesc, fructe, legume tăiate cubulețe, migdale sau stafide.

4.Seara mănâncă ceva ușor!

După o zi de lucru intensă îți vine să mănânci tot ce ai prin frigider, însă trebuie să fie exact invers. Studiile au arătat că pentru o mai bună digestie cea mai consistentă masă trebuie să fie dimineața, iar apoi cantitatea să descrească până seara. Pe parcursul zilei vei face mișcare și vei arde caloriile consumate în cursul dimineții. Seara trebuie să mănânci ceva ușor, o salată, pește cu legume sau iaurt cu fructe.

5.Mănâncă încet!

Mănâncă încet și mestecă bine mâncarea! Astfel nu te vei mai simți tentat să ceri și a doua porție, pentru că vei fi deja sătul. De asemenea, bea apă la masă. Apa taie pofta de mâncare. (Sursă şi foto: doctorulzilei.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3