Donaris 930 x 122

dacia

Exclusiv. Protest la Uzina Dacia: „Suntem foarte îngrijorați”

Exclusiv. Protest la Uzina Dacia: „Suntem foarte îngrijorați”

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

O mare parte a angajaților de la Uzina Dacia protestează. Oamenii sunt nemulțumiți de mâncarea pe care o primesc. Firma care distribuie preparatele a la uzina din Mioveni este Eures.

Protestul a început pe 31 mai, astăzi fiind a doua zi (n.r. 1 iunie a fost zi liberă) în care au refuzat masa caldă (felul 1- ciorbă, fel principal și desert).

Citiți și: Alertă la Dacia!

 

 

Sala de mese goală

Sala de mese goală

Exclusiv. Protest la Uzina Dacia: „Suntem foarte îngrijorați”

Și-ar fi manifestat nemulțumirile angajați de la secții precum Turnătorie și Uzinaj Aluminiu.

Protestul ar uma să se încheie marți, potrivit informațiilor ePitești.

Pentru a afla informații suplimentare, publicația noastră a luat legătura cu liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu.

Liderul de sindicat Viorel Ungureanu

Liderul de sindicat Viorel Ungureanu

„Sunt niște probleme punctuale vis-a-vis de calitatea mesei calde, dar protestul… am înțeles că oamenii au discutat între ei și au refuzat să servească masa în semn de protest pentru a trage atenția companiei, să fie mai atentă vis-a-vis de meniurile care sunt servite.

Nu știm dacă va continua după Rusalii sau nu. Au vrut să atragă atenția. Conducerea companiei și firma prestatoare (n.r. Eures) au înțeles problemele reclamate de salariați și sper că vor îndrepta cât mai repede.

Sunt foarte mulți salariați care au refuzat.

Suntem foarte îngrijorați față de aceste nemulțumiri ale oamenilor și am transmis conducerii companiei să găsească soluții urgente pentru medierea acestei situații. Caută soluții să vadă care sunt cauzele și vor încerca să îndrepte aceste lucruri”, declară în exclusivitate pentru ePitești liderul de sindicat Viorel Ungureanu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3