Donaris 930 x 122

fuego

LACRIMI, MERE ȘI ROPOTE DE APLAUZE LA SPECTACOLUL LUI FUEGO

Spectacolul de muzică şi poezie „Testament”,  un omagiu adus poetului Grigore Vieru de către îndrăgitul Fuego, i-a fost dedicat aseară şi actorului George Gentea, trecut în neființă în urmă cu câteva zile.

Citiți și: Testamentul olograf și testamentul autentic

La finalul spectacolului Fuego a ţinut să spună că secţia de estradă a teatrului „Alexandru Davila” este cu mult mai săracă fără George Gentea. „Actorul nostru, colegul nostru avea un caracter extraordinar! Din păcate, toţi plecăm mai devreme sau mai târziu…”, a afirmat interpretul în fața publicului strâns în număr mare la „Davila”.

Spectacolul „Testament” s-a bucurat de un adevărat succes, mai ales că s-a jucat de două ori în aceeaşi zi. Cele mai emoţionante scene au fost trăite cu „sufletul la gură” de spectatori. Melodia „Casa Părintească” i-a făcut pe mulţi dintre cei prezenţi să lăcrimeze şi să aplaude minute în şir. Cei mai norocoşi au primit din partea lui Fuego… mere, asta ca ilustrare a cântecului „Ţi-am adus un măr”. “Testament este mai mult decât un spectacol de muzică şi poezie. Este felul meu de a exprima că opera acestui mare poet reprezintă un motiv real pentru care trebuie să ne înclinăm”, a spus Fuego. (Foto: vinsieu.ro)

Citiți și: VERDICT NIMICITOR: „PITEȘTENII AU UITAT DE VALORILE NAȚIONALE!”

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Viorela spune:

    Aseara s-au jucat două reprezentații din spectacolul Testament la Teatrul Alexandru Davila Pitesti. A fost o seara minunata!! doua spectacole de neuitat!! deși am urmărit toate reprezentațiile de până acum, pot sa spun că, aseară au fost cele mai frumoase și reușite reprezentații!! Sala a fost arhiplină la ambele spectacole și încă mai erau spectatorii care ar fi vrut să intre să-l urmărească pe artistul FUEGO. Ce pot să mai spun.. din ce în ce mai frumos și mai bun!!! Pentru a vă convinge vă invităm în luna Aprilie, 2014 pentru a urmări pe „viu” această reprezentație de suflet Testament dedicat marelui poet GRIGORE VIERU. Felicitări Paul!! Succes în concertul de la Chișinău și în Turneul de primăvară care va începe în data de 21 martie 2014

  • Ana Maria H. spune:

    Ca Paul este un artist complet si complex, nu mai este o noutate pentru nimeni, insa faptul ca sala este, de fiecare data, arhiplina, la acelasi spectacol, dovedeste inca o data ca este iubit, apreciat, venerat de public si ca, la randul sau, se dedica publicului, interactioneaza cu el si reuseste sa capteze pana si atentia celor mici, care, stim cu totii, ca sunt greu de tinut intr-o sala de spectacol, pret de doua ore, fara sa se plictiseasca. El, insa, poate si a dovedit si aseara, in primul spectacol, acest fapt, pentru ca el se implica, pune suflet, in fiecare proiect! Iar rezultatele nu pot fi decat peste asteptari! FELICITARI, Paul, pentru toate reprezentatiile acestui spectacol si pentru toate proiectele tale, care sunt, intotdeauna, desavarsite!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3