930 x122 grota rece

fugeo

TEO TRANDAFIR, IMPRESIONATĂ DE FUEGO ȘI TEMIȘAN!

Acum câteva zile, abia întoarsă din Israel, îndrăgita prezentatoare de show-uri tv Teo Trandafir, originară din Pitești, a împărtășit pe contul său de socializare câte puţin din experienţa trăită în Ţara Sfântă. A promis atunci că va reveni cât de curând cu mai multe detalii.

Citiți și: UN ARGEȘEAN ARE NEVOIE URGENT DE AJUTOR

Şi iată că aşa s-a întâmplat! Teo a prezentat amănunte din călătoria făcută la începutul noului an alături de Mirabela Dauer, Fuego, Aurelian Temişan, Cornelia Catanga, Cristina Stamate şi Raoul, călătorie ocazionată de un spectacol pe care ea l-a prezentat. Cu emoție, Teo Trandafir povestește despre artiștii cu care a avut ocazia să călătorească.

,,În Israel am fost pusă în situaţia de a învăţa, cu surpriză şi încântare, ce trebuie să facă artiştii strălucitori de pe scenă pentru a proteja spectacolul pe care îl vedem, învăluindu-l în secretele pe care acum le-am înţeles. Artiştii care pleacă în turnee obişnuiesc să spună că abia la drum înţelegi cum e construit un om, şi aşa e. Am fost înconjurată de oameni atât de cunoscuţi că nu se pot duce să cumpere o pâine fără să fie opriţi pentru zece poze şi cincisprezece autografe! Ceea ce nu se ştie, însă, e cum se tratează unul pe celălalt, cu câtă grijă, drăgălăşenie şi suport.

Citiți și: (VIDEO) HAIDEȚI SĂ-L AJUTĂM PE VLĂDUȚ!

Am descoperit un Temişan care poate glumi după patru ore de somn, un Fuego care nu se duce să bea apă fără să întrebe dacă mai e cineva însetat, o Cristina Stamate preocupată de starea mea fizică mai degrabă decât de a sa. Impresionant! Raoul m-a dus de mână prin magazine, doar ca să mă mişc suficient, dar fără grabă, ca să protejăm operaţia pe care tocmai o suferisem. Încă o dată impresionant! Faima şi succesul scenelor sunt lăsate la o parte, contează doar ceilalți, zâmbetul lor, starea lor. Abia asta am învăţat în aceste cinci zile în Israel. Şi o să mă las ascultată la lecţia asta superbă la prima deplasare împreună pe care o aştept cu emoţie şi respect”, scrie Teo Trandafir. (Foto: Facebook Teo Trandafir)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90