NOR CURIER 930X122

gastric sleeve

CITEȘTE CE SPUNE TEO TRANDAFIR DESPRE STAREA EI DE SĂNĂTATE!

Teo Trandafir este supărată pe cei care s-au grăbit să spună că are probleme grave de sănătate. Pentru a lămuri situaţia, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare de show-uri de televiziune, originară din Pitești, a postat pe blogul ei un mesaj menit să-i liniștească pe fanii săi.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

,,Acum câteva zile a venit rezultatul unei analize, la clinica Ponderas, unde m-am operat de curând. Un gastric sleeve, care să-mi permită pierderea în greutate şi apoi reparaţii capitale, şantier de-a dreptul! Operaţia a fost uşoară, un succes, că doar mă operase profesorul Cătălin Copăescu, dar îmi rămăsese în gând rezultatul acesta, ultima analiză, care putea fi mai puţin bună. Doctorul a găsit o urmă a bolii dinainte, o surpriză, un fel de ironie finală a vieţii mele pline de neprevăzut.

Sigur, a trebuit dată la analiză ca orice “masă” aflată în plus, de care dai aproape întâmplător în timpul unei noi intervenţii chirurgicale. Au şi apărut titlurile prin presă care mă dădeau purtătoare de buchet de flori cu soţ! Nu vă ascund că am avut câteva trăiri destul de intense în aşteptarea verdictului, dar, până la urmă, cine n-a trecut prin asta şi ce rost avea să mă gândesc prea mult?

Citiți și: Cât trebuie să plătiți pentru asigurarea medicală. Persoane vizate

N-am nimic, mergem înainte, aveam şi un presentiment în legătură cu asta. Deşi presentimentele mele sunt cel mai adesea înşelătoare, altă discuţie, pentru altă întâlnire. Deocamdată, aş vrea să vă ofer un pahar de şampanie şi-un pişcot. Sunt sănătoasă şi optimistă. Acea “masă” a fost îndepărtată cu succes, în întregime, în ore de muncă medicală dusă la rang de artă. În jurul meu şi-al dumneavoastră sunt atâţia oameni care au probleme cu adevărat grave şi care trebuie ajutaţi şi înţeleşi încât n-ar fi trebuit să vă ajungă la urechi şi asta. Cu un strop de umor, cum ziceam la început, zvonurile alarmiste se vor linişti şi de data asta!”, a precizat Teo Trandafir. (Foto: Facebook Teo Trandafir)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90