EcoMoto 930×122

plasmă

ȘI SAMSUNG RENUNȚĂ LA PRODUCȚIA DE TELEVIZOARE CU PLASMĂ

Spre sfârșitul anului trecut Panasonic a renunţat să mai producă televizoare cu plasmă, în ciuda faptului că domina acest segment de piaţă.

Citiți și: Cadouri în bani pentru persoanele care comandă un Samsung Galaxy nou

În schimb, Samsung este lider la capitolul LCD şi LED TV. În acelaşi timp, însă, are şi o linie de plasme. Sau mai bine zis… avea. De la începutul anului și până în prezent Samsung nu a mai lansat niciun model nou. Și nici nu o va mai face: compania a anunţat că se retrage din industria plasmelor. Motivul? Televizoarele sunt produse cu marje mici de profit, care își au rostul numai în volume mari. Şi chiar dacă doritori de plasme erau şi încă mai sunt, numărul lor nu este suficient de ridicat pentru a le mai trezi interesul producătorilor. Ultimele plasme tv de la Samsung demne de luat în calcul sunt cele din seria PN-F8500 din anul 2013. Producţia lor va fi, însă, oprită în luna noiembrie a acestui an, iar vânzarea va continua până la epuizarea stocurilor.

LG va rămâne astfel singurul producător de plasme. Rămâne de văzut pentru cât timp! (Sursă şi foto: arenaIT)

Citiți și: PRIMĂRIA DĂ BANI GREI PENTRU TELEVIZAREA FESTIVALULUI „ZAVAIDOC”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3