SMART KIDS 930X122

bianca mănescu

VĂ VINE SĂ CREDEȚI? BIANCA, REFUZATĂ LA EMISIUNEA LUI BOTEZATU

Fotomodelul Elena Bianca Mănescu are 19 ani şi studiază la Colegiul Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’ din Piteşti.

Citiți și: PRECIZĂRI IMPORTANTE DE LA IȘJ ARGEȘ CU PRIVIRE LA CURSURILE ONLINE ȘI TV

Bianca a participat la preselecțiile pentru emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu, difuzată de Kanal D. Deși arată foarte bine, din motive care nouă ne scapă, nu a fost acceptată. Glumind puțin, gândindu-ne că Bianca Drăgușanu îi trezește, probabil, lui Botezatu nostalgii dureroase, poate că numele piteștencei nu a constituit tocmai un atu pentru ea.

,,Mama mea a văzut un anunţ potrivit căruia în Bucureşti se fac preselecţii pentru emisiunea Supermodels şi mi l-a arătat. Nu am stat prea mult pe gânduri şi am mers să-mi încerc norocul. Am avut de dat două probe. Prima a fost să pozez fashion interacţionând cu partenera mea. Ea nu a reușit, proba fiind eliminatorie. Pentru mine a urmat proba costumelor de baie. Din păcate, nu am avut succes. Intenţionez, însă, ca și anul viitor să particip la preselecții. Nu mă las aşa uşor!’’, spune Bianca pentru ePitești.

Citiți și: ASTĂZI, EXTRAGERE LA LOTERIA BONURILOR FISCALE

Întrebată de motivul pentru care, în opinia sa, nu a trecut de proba costumelor de baie, Elena Bianca Mănescu afirmă că celelalte concurente erau foarte slabe. Spre deosebire de ea, am adăuga noi, care este… perfectă!

Biancăi îi place mult să danseze și să cânte (a făcut chiar şi trei ani de canto). De asemenea, a practicat tenis şi înot. Marea sa provocare este să ajungă studentă la Medicină. (Foto: Facebook Bianca Elena)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90