930 x122 grota rece

alexandra simion

IULIA ALBU A PURTAT CREAŢIILE UNEI ARGEŞENCE

Am anticipat corect atunci când în luna februarie, într-un articol publicat de ePitești, am spus că va ajunge un designer de succes.

Citiți și: „Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

Argeșeanca Alexandra Simion a avut onoarea ca hainele create de ea să fie purtate chiar de faimoasa Iulia Albu, femeia care a obţinut titlul de cel mai controversat fashion editor al momentului. Pe Iulia au dat-o gata un top şi o jachetă din colecţia lansată de Alexandra în urmă cu câteva luni, colecţie care a reprezentat proiectul ei de licenţă.

Vă amintim că Alexandra Simion este din orașul Ștefănești, are 22 de ani şi a studiat la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, Facultatea de Arte şi Design, secţia Modă. Puteți (re)citi aici articolul din februarie: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/va-ajunge-un-designer-de-succes-face-rochii-de-toata-frumusetea/. (Foto: Facebook Iulia Albu)

Citiți și: FESTIVAL DE MODĂ ÎN TREND STUDIO

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90