930 x122 grota rece

mateo shoes

Cum să asortezi ghetele din piele pentru a avea o ținută interesantă?

Cum să asortezi ghetele din piele pentru a avea o ținută interesantă?

Citiți și: „Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

Odată cu venirea anotimpului rece, apar destul de multe schimbări în natură, cât și schimbări de temperatură. De asemenea, fiind mult mai rece decât vara, va trebui să faci schimbări și în garderoba ta atunci când toamna își face apariția. Astfel, vei fi nevoită să renunți la pantalonii scurți, la tricouri și la hainele subțiri, cât și la încălțămintea de vară, precum sandalele și balerinii. În schimb, trebuie să te întorci la geci de piele, pulovere, paltoane, eșarfe și încălțăminte călduroasă.

Dacă ești în căutare de o pereche de încălțăminte, care să te protejeze de vântul rece specific toamnei, cât și de ploile răcoroase, dar care, în același timp să te facă să te simți confortabil și să atragi toate privirile, atunci cea mai bună alegere o reprezintă ghetele de dama din piele naturală. Acestea se pot integra cu ușurință în orice ținută, indiferent că vrei să mergi la birou, la o întâlnire de afaceri sau la o simplă plimbare în parc.

Citiți și: DRAGOŞ, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN POSTURA DE PREZENTATOR TV (VIDEO)

În cazul în care ești în pană de idei, ți-am pregătit câteva variante de ținute în care ghetele din piele naturală vor fi un element care va atrage toate privirile, completând armonios întreaga ținută:

 

Ghetele din piele se potrivesc perfect cu paltoanele

În cazul în care vrei o ținută perfectă pentru birou, în care pe de-o parte să fii relaxată și comodă, iar pe de altă parte să nu tremuri de frig, atunci paltonul este piesa pe care o cauți. Paltoanele sunt simple, dar elegante și te ajută să treci cu bine de sezonul rece, oferind stil oricărei ținute. Dacă vrei să obții o ținută office de efect cu ajutorul unor elemente vestimentare simple, atunci poți alege o fustă neagră, o maletă, dresuri negre și palton. La aceasta poți adăuga o pereche de ghete cu toc din piele naturală.

Ghetele din piele – ideale pentru o ținută all black

Orice femeie trebuie să aibă în garderobă o rochie simplă, neagră, pentru zilele în care nu are timp sau chef să asorteze hainele. De asemenea, o variantă foarte simplă, dar interesantă este următoarea: blugi negri, maieu negru, geacă neagră de piele și o geantă mare. Indiferent de varianta aleasă, ținutele all black vor fi mereu o alegere simplă, dar totuși de efect. Optând pentru o astfel de ținută, vei scoate în evidență silueta și vei fi senzuală, într-un mod extrem de simplu. Atunci când alegi să te îmbraci în întregime în negru, poți adăuga o pereche de ghete de damă din piele naturală neagră, pentru un efect și mai intens. Dacă vrei un plus de culoare, poți încerca ghete negre cu șireturi colorate sau cu imprimeu colorat pe bot și călcâi.

Fustă și ghete din piele – o idee cool

Chiar dacă a venit toamna, nu trebuie să renunți la fuste, care sunt extrem de feminine. În schimb, poți adăuga o pereche de dresuri și o pereche de ghete, pentru a nu risca să îți fie frig. Nu trebuie să îți faci griji că fusta nu se potrivește cu încălțămintea, deoarece poți asorta aproape orice fustă cu o pereche de ghete din piele. De exemplu, poți opta pentru o fustă strâmtă și colorată, la care să adaugi ghete albe sau negre, sau poți alege să porți o fusta largă, din tull negru și să adaugi o pată de culoare cu ajutorul ghetelor colorate din piele naturală.

Ghete din piele și șosete colorate – o idee îndrăzneață

În cazul în care ești o persoană nonconformistă și vrei să ieși mereu în evidență, atunci ideile de mai sus ți se pot părea banale și poate chiar plictisitoare. Totuși, poți sta liniștită pentru că ți-am pregătit o variantă pe gustul tău. Dacă vrei ca toți ochii să fie ațintiți pe tine și pe ținuta ta, atunci încalță-te cu o pereche de ghete din piele în culori metalizate și asortează-le cu o pereche de șoșete cu model excentric. De asemenea, poți rămâne la variantele clasice de ghete, precum cele negre, maro sau gri și să le porți cu șoșete în culori țipătoare.

Indiferent de alegerea făcută, poți fii sigură că, adăugând ținutei tale o pereche de ghete din piele naturală, vei atrage toate privirile și vei avea parte de confortul necesar, deoarece acestea sunt comode și îți vor ține de cald.

Sursa: JackRedgate, NachoSantana, Anastasiya Lobanovskaya, DariaSannikova

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3