930 x122 grota rece

moda

RALUCA, CEL MAI BUN MODEL FEMININ LA „CULORILE TOAMNEI”

Am anticipat bine: Raluca Petrescu, fotomodelul despre care ePitești a scris cu ceva timp în urmă, face primii pași către o carieră de succes.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

La cea de a XX-a ediţie a Festivalului Național Studențesc de Modă ,,Culorile Toamnei’’ Raluca a obţinut titlul de cel mai bun model feminin. Același titlu l-a câștigat și piteșteanca Ana-Maria Andrei, un alt fotomodel despre care ePiteşti a scris. Festivalul a avut loc marți seara la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, președinte al juriului fiind designerul vestimentar Cătălin Botezatu: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/pitestiul-capitala-modei-studentesti-vezi-castigatorii/.

Piteșteanca Raluca Petrescu are 16 ani și este elevă la Liceul Tehnologic nr. 1 din comuna Mărăcineni. (Foto: Facebook Raluca Petrescu)

Citiți și: Cum să asortezi ghetele din piele pentru a avea o ținută interesantă?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90