EcoMoto 930×122

model

ȘTEFANIA, FOTOMODELUL DE LA ,,ZINCA GOLESCU”

În vârstă de 17 ani, Ştefania Broştescu studiază la Colegiul Naţional Liceal ,,Zinca Golescu’’ din Pitești şi este fotomodel încă de la 14 ani.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

,,De mică am cochetat cu lumea modei şi, odată cu trecerea timpului, am constatat că iubesc să fiu sub lumina reflectoarelor. Îmi doream să devin un fotomodel cunoscut şi de aceea m-am decis atunci să urmez cursuri în domeniu.’’, spune Ştefania. Are o siluetă de invidiat. Nu urmează un anumit regim alimentar, dar se abține de la a consuma unele produse, ca de pildă ciocolată şi paste.

Pe lângă modelling, o altă pasiune a Ştefaniei Broştescu este muzica uşoară. De altfel, între 9 şi 12 ani a şi luat cursuri de canto.

Citiți și: Motivul pentru care sute de oameni au ieșit din case. Fapt inedit în Pitești

Ștefania spune că pe parcursul acestor ani a ajuns să cunoască foarte bine lumea showbiz-ului, învățând să fie mai selectivă în alegerea prietenilor. Își dorește să devină studentă în București la Jurnalism. (Foto: Facebook Ştefania Broştescu)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90