Donaris 930 x 122

model

FOTOMODELUL DE LA „CANTACUZINO” CARE VREA SĂ DEVINĂ POLIȚISTĂ

Andreea Raluca Truţă are 15 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Piteşti.

Citiți și: Frumoasă și curajoasă! Gestul acestei polițiste rămâne în istorie!

În urmă cu câteva luni a făcut primii paşi într-o agenţie de modelling. Pași timizi, pentru că nu era atât de convinsă că îi va plăcea, intrând în lumea prezentărilor de modă mai mult influenţată de părinţii săi. Acum, însă, le este recunoscătoare acestora.

,,La început nu am fost atât de sigură, însă azi sunt convinsă că asta îmi doresc să fac și pe viitor. M-am acomodat rapid pentru că sunt o persoană cât se poate de sociabilă şi am cunoscut o mulţime de oameni, de la care am învăţat lucruri folositoare. Îmi place ceea ce fac şi depun tot efortul pentru ca lucrurile să iasă perfect. Simt într-adevăr că modellingul mă defineşte. Mă simt ca peştele în apă atunci când pozez! Este un sentiment mai mult decât plăcut…

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

Odată cu înscrierea la agenţie am început să fac şi mai mult sport şi mi-am creat un regim de viaţă sănătos. Ca model este important să ai un aspect fizic plăcut, imaginea chiar contează. Favorita mea este modelul Cara Delevingne. Sper, de altfel, să-mi pot construi cândva o carieră la fel de solidă ca a ei. Până atunci, mă gândesc serios să urmez cursurile Academiei de Poliţie din Bucureşti.’’, ne spune Andreea. (Foto: Facebook Duchesse Models Agency)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3