930×122 CAPRA 5

Alina-Angela Dumitrache

RESPECT! O POLIȚISTĂ DIN PITEȘTI A SALVAT AZI VIAȚA UNEI FEMEI

Astăzi Alina-Angela Dumitrache, inspector de poliţie, ofițer de investigații criminale la Inspectoratul de Poliție Argeș, a constatat că o femeie a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe Calea Câmpulung din Pitești.

Citiți și: A nins în Argeș!

Polițista nu a ezitat și i-a acordat imediat victimei primul ajutor. Inspectorul de poliție a luat măsuri de resuscitare, întrucât femeia era în stare de inconştienţă şi în pericol de asfixie din cauza unei puternice hemoragii nazale şi bucale. Viața femeii a fost salvată grație intervenției rapide a polițistei, aflată întâmplător în zonă.

Victima, o femeie în vârstă de 50 de ani din comuna argeșeană Mărăcineni, a fost acroşată de o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 41 de ani, din orașul Ştefăneşti. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Echipajul Poliției Rutiere, ajuns la fața locului la scurt timp după ce accidentul de circulație a fost sesizat prin 112 chiar de către Alina-Angela Dumitrache, a deschis o anchetă.

Inspectorul de poliţie Alina-Angela Dumitrache are 27 de ani, este din Pitești și a absolvit în anul 2010 Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90