930 x122 grota rece

politista

O tânără din Mioveni este polițistă, dar și voluntar SMURD în timpul liber

Alexandra, o tânără în vârstă de doar 22 de ani, își dedică tot timpul oamenilor care au nevoie de ajutor.

Citiți și: Frumoasă și curajoasă! Gestul acestei polițiste rămâne în istorie!

Tânăra, originară din Mioveni, este polițistă la ordine publică în Sfântu Gheorghe, iar după turele de serviciu, schimbă uniforma de poliție cu cea de voluntar SMURD.

Povestea Alexandrei a fost făcută publică pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne și a fost desemnată ”Omul Zilei” de către instituție.

Citiți și: Pitești. O polițistă de la BCCO e cea mai tare!

Tânăra este absolventă  a Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni. După terminarea liceului, aceasta și-a urmat visul, acela de a deveni polițist. Și a reușit, a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina, dar nu s-a oprit aici.

Anul trecut, Alexandra a urmat cursurile de prim ajutor din cadrul programului «Salvator din pasiune». Iar de atunci și până acum, a participat la peste 40 de misiuni medicale, fiind parte a echipajului de prim ajutor SMURD al Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe; toate, în timpul ei liber.

„Ea este Alexandra, are 22 de ani și, după turele de serviciu de la poliție, fie că sunt ziua sau noaptea, îmbracă uniforma voluntarului din dorința de a ajuta.

Ea este Alexandra și, pentru noi, este Omul Zilei!

Îți mulțumim pentru cum ai ales să-ți ajuți semenii, necondiționat!”, este mesajul postat de reprezentanții MAI pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu a ținut să o felicite public pe Alexandra.

„Suntem mândri de tine, Alexandra și îți mulțumim pentru tot ceea ce faci!”, a scris Ion Georgescu pe pagina oficială de Facebook.

Sursă foto: Facebook Ministerul Afacerilor Interne

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90