EcoMoto 930×122

Carmen

APEL UMANITAR PENTRU O POLIŢISTĂ LOCALĂ

O poliţistă locală din Piteşti are mare nevoie de ajutor din partea oamenilor cu suflet, care sunt sensibili la suferinţele altora şi vor să ajute.

Citiți și: Frumoasă și curajoasă! Gestul acestei polițiste rămâne în istorie!

Este vorba de agentul de poliţie locală Carmen Gheorghe, de 32 de ani, mamă a unei fetiţe de 9 ani, care a fost diagnosticată anul trecut cu hemalformaţie vasculară intramedulară, tetraplegie şi anevrisme nerupte, o boală extrem de rară şi periculoasă.

Din această cauză poliţista a fost imobilizată la pat aproape un an de zile la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, iar apoi, pentru recuperare medicală, la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Capitală.

Citiți și: Pitești. O polițistă de la BCCO e cea mai tare!

Carmen Gheorghe mai trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală foarte dificilă, pentru alte două anevrisme cerebrale, fiindu-i necesari aproape 20.000 de euro. Pe această cale colectivul Poliţiei Locale Piteşti face apel la oricine doreşte să doneze orice sumă de bani să o facă în contul deschis în lei RO13BRDE030SV53231260300, la BRD Piteşti, titular cont Gheorghe Marinela Carmen, CNP 2810801035292.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90