930 x122 grota rece

Irina Marinescu

UN MODEL DE FEMEIE ŞI SOŢIE!ÎŞI DOREŞTE SĂ DEVINĂ POLIŢISTĂ!

Irina Marinescu are 20 de ani, este model şi studiază la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, profilul pedagogic.  Este proaspăt căsătorită, iar visul său este acela de a-i călca pe urme soţului, îţi doreşte să devină poliţistă.

Citiți și: Frumoasă și curajoasă! Gestul acestei polițiste rămâne în istorie!

De unde această pasiune pentru modelling?

Dintotdeauna am fost atrasă de această lume minuantă a modei. Însă abia în urmă cu an am decis să fac un pas important, acela de a mă înscrie la o agenţie de profil din oraşul nostru. A fost un an minunat încărcat cu multe momente frumoase, însă în ultima vreme, din cauza lipsei de timp, am cam tras chiulul. Sper, însă, să revin cât mai curând la programul de dinainte.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

Din ce cauză nu mai ai atât de mult timp la dispoziţie?

Recent m-am căsătorit cu alesul inimii mele, cu cel cu care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de aproximativ 5 ani. Mi-a luat foarte mult timp să-mi organizez nunta, pot spune că am avut un program extrem de încărcat. Nu este atât de uşor pe cât pare, însă a meritat.

Cum a fost cererea în căsătorie?

Era ziua în care aveam balul de absolvire al clasei a XII-a. Mai aveam foarte puţin timp până să plecăm, iar eu nu-mi găseam un fard. Am căutat într-un sertar şi acolo am găsit o cutiuţă în care se află un inel de logodnă. I-am stricat surpriza, el vroia să mă ceară de soţie în faţa tuturor colegilor mei, însă nu a fost să fie.

Care este din punctul tău de vedere profilul unui model de succes?

Un model trebuie să aibă un aspect fizic plăcut, să aibă atitudine şi încredere în forţele proprii. În această meserie nu este loc de emoţii şi sensibilitate.

După terminarea facultăţii te vom vedea profesând în domeniu?

-Cu siguranţă! Îmi plac foarte mult copiii, mă văd atât învăţătoare cât şi poliţistă. Deşi sunt două meserii total diferite îmi plac foarte mult. Intenţionez ca anul viitor să mă înscriu la Academia de Poliţie. Poate în curând vom fi doi poliţişti în familie, şi soţul meu practică această meserie.

Să înţeleg că vrei să îi calci pe urme soţului?

-Mi-a plăcut această meserie cu mult înainte ca el să lucreze în domeniu, este visul meu încă de mică. În acest moment nu mă încurajează să facă asta, îmi spune mereu că este o meserie mult prea solicitantă pentru o femeie, dar îmi va respecta orice decizie.

Cum te vezi peste câţiva ani?

-Mă văd practicând cele două meserii despre care ţi-am povestit şi totodată mă văd mamă. Abia aştept să ne întregim familia. (Foto: Facebook Irina Marinescu)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90