New Profesional Consult 930 x 122

15 ani

ANDRADA MATEI: ,,VIAŢA DE MODEL NU ESTE TOCMAI UŞOARĂ’’

La doar 15 ani, Andrada Matei, elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Piteşti, a trecut deja prin numeroase agenţii de modelling până când a găsit-o pe cea mai bună, spune ea. A descoperit lumea modei la vârsta de 7 ani, iar acum activează la o prestigioasă agenţie din Bucureşti.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

,,În vara anului trecut găseam în sfârşit o agenţie serioasă, la care să îmi pot desfăşura activitatea. Mai mult decât atât, ei au o colaborare cu o renumită agenţie de modelling din Bucureşti, astfel cele mai bune modele merg acolo. Din fericire, printre ele m-am numărat şi eu, aşa că voi avea ocazia să fiu promovată atât în ţară, cât şi în străinătate.’’, spune Andrada.

Aceasta ne-a mărturisit că viaţa de model nu este una tocmai uşoară, însă se bucură că a căpătat experienţă, siguranţă, încredere în ea şi o bună educaţie. Poate consuma orice tip de alimente îşi doreşte fără a se îngrăşa. (Foto: Facebook Adda Matei)

Citiți și: SURPRIZĂ! UN NOU MODEL DACIA

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3