930×122 CAPRA 5

armand alexandru anca

CINE SPUNEA CĂ LUMEA MODEI NU E DUSĂ LA BIBLIOTECĂ?

Piteșteanul Armand Alexandru Anca, modelul în vârstă de 20 de ani care studiază la Politehnica din București (Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei), are o mare pasiune pentru călătorii, dar şi pentru citit.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

,,În timpul liber îmi place să călătoresc și să citesc. Am şi câteva romane preferate: „Război şi pace”, de Tolstoi, şi „Mândrie şi prejudecată”, de Jane Austen. Pot spune că sunt conştient de noţiunea timpului şi îmi place să-l fructific într-un mod benefic pentru mine”, spune Armand. Printre ţările pe care le-a vizitat se numără Anglia, Franţa, Luxemburg, Austria şi Germania. Cea mai dragă destinaţie pentru Armand va rămâne mereu Franţa. ,,Pot afirma că oraşul care m-a fascinat este Parisul. Mă voi întoarce acolo ori de câte ori voi avea ocazia”, mărturisește el.

Amintim că luna trecută Armand Alexandru Anca ne-a făcut cunoscută activitatea sa de până acum în domeniul modelling-ului: „Am avut prezentări pentru Ermano Scervino, Tudor Personal Tailor (liderul pieţei românești de croitorie masculină), Adina Buzatu, Marasay, Florin Dobre, Mirela Fraser, Ştefan Muscă și Napoli Fashion Day”. Armand face prezentări de modă, sesiuni de fotografii, castinguri pentru filme și participă la campanii de promovare pentru diverse firme. (Foto: Facebook Anca Armand Alexandru)

Citiți și: SURPRIZĂ! UN NOU MODEL DACIA

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90