930 x122 grota rece

braniște

FRATE ȘI SORĂ, MODELE DE SUCCES! VEZI GALERIE FOTO!

Piteșteanul Ariton Gabriel Branişte, student în primul an la Academia de Studii Economice din Bucureşti, este model la o cunoscută agenție de profil din orașul nostru.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

După doi ani de prezentări în Pitești ale unor colecții vestimentare, Ariton, care are 19 ani, vrea acum să dea „lovitura” în Capitală. În încercarea sa de a-și face un nume în lumea bună a modei se bucură și de un sprijin de nădejde: cele mai bune sfaturi le primeşte de la sora lui, Eliza Branişte. Mai mare cu doi ani decât el, Eliza este, la rândul ei, model. Unul de excepţie, cu o experienţă de peste patru ani în domeniu.

„M-a influenţat destul de mult atunci când am făcut această alegere. Sigur vei avea de câştigat dacă urmezi modellingul!, îmi spunea. Se simte foarte bine cu mine alături. Îi dau multă încredere, pentru că noi suntem foarte buni prieteni, nu doar frate şi soră.”, spune pentru ePiteşti Ariton Gabriel Branişte.

Citiți și: LECTOR LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, AUTOR DE CARTE

Precizăm că Ariton este absolvent al Liceului Tehnologic „Ion Mincu” din Piteşti și câştigător al titlului de Mister Boboc. Noi îi urăm mult succes! (Foto: Facebook Ariton Branişte)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3