Donaris 930 x 122

iulia

VA FI UN MEDIC MODEL

Iulia Bogdan are 16 ani şi este elevă la Colegiul Național ,,I.C Brătianu’’ din Piteşti. Finuţă şi delicată, Iulia a fost rapid descoperită de către doi reprezentanţi ai unei agenţii de modelling din Argeș care veniseră la liceul la care studiază pentru a selecta câteva fete. Astfel a făcut primii paşi în lumea modei.

Citiți și: Doliu în lumea medicală! Un doctor a murit la doar 48 de ani!

,,Îmi doream de ceva timp să mă înscriu la o agenţie, asta pentru că întotdeauna am apreciat ce fac modelele, însă niciodată nu am ajuns să pun în practică ceea ce îmi doream. Venirea celor doi a fost mai mult decât benefică pentru mine. Pot spune că viaţa mea s-a schimbat. Am căpătat încredere în mine şi am reuşit să-mi conturez o nouă viziune în ceea ce priveşte viaţa de model. O altă pasiune de-a mea este sportul. Am practicat aproape toate sporturile posibile, însă am renunţat rând pe rând la ele din cauza lipsei de timp. Acum doar merg săptămânal la sală.’’, spune Iulia.

Acesteia îi place foarte mult şi biologia. De altfel se şi pregăteşte pentru olimpiadă şi afirmă că în mod sigur va practica medicina. (Foto: Facebook Iuliia Mariia şi Agenţia Duchesse)

Citiți și: Medic nou la Urgența din Mioveni. Are 36 de ani și este din Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90