EcoMoto 930×122

costin d nenitescu

CÂT DE SEXY ESTE! ÎNVAȚĂ LA COLEGIUL „NENIȚESCU”! VEZI GALERIE FOTO!

Denisa Elena Dinică are 18 ani și este elevă a Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești. Pasiunea ei pentru modelling s-a născut încă din copilărie. Pe atunci îi lua mamei sale rochiile şi pantofii ca să defileze pe un podium improvizat. În cele din urmă, pasiunea Denisei s-a transformat în meserie. Ea lucrează de circa 3 ani la o agenţie de modelling.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

De cât timp eşti model?

-Lucrez ca model de 3 ani. Am colaborat cu mai multe agenţii de modă din Piteşti (Xcentric Models, Duchess Models și Unick Models), dar şi cu brend-urile InPuff, Raluca Martinescu şi Piera.

Citiți și: ȘTEFANIA, FOTOMODELUL DE LA ,,ZINCA GOLESCU”

Care este cel mai mare beneficiu pe care ţi l-a adus acest job?

-Mă simt împlinită că am ajuns un model de succes şi pentru că am parte de aprecierea celor din jurul meu.

Pentru ce designeri ai prezentat?

-Am avut ocazia să prezint pentru Fashion TV, InPuff, Avangarde Boutique și Piera, printre multe altele.

Ce părere ai despre fetele propulsate în cariera de model fără a avea trăsăturile fizice necesare?

-Nu pot să îmi dau cu părerea în mod direct, dar pot spune că „pilele” nu vor fi de folos toată viaţa!

Mai ai şi alte pasiuni în afară de modelling?

-Da, am o mare pasiune pentru domeniul designului vestimentar. Am participat la un concurs, iar la proba de aptitudini am prezentat trei ţinute realizate de mine. Oamenii au fost plăcut impresionaţi. Mi-am dat seama că aş putea încerca să am o carieră şi în acest domeniu. Până atunci, însă, lucrez ca model şi ca hostess la diverse evenimente, printre care și la cele organizate în clubul VIP ROOM. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

 

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • lee_loo_bang@yahoo.com spune:

    Domnule Codunas,
    Va consideram om serios iar preluarea acestui site de stiri credeam ca va aduce plus valoare.
    Acestea sunt stiri?
    Aceasta doamna Radu nu are ce altceva sa scrie?
    In contextul actual- judetean si national- pe care dumneavoastra bine il prezentati, vietile mondene ale tinerilor din Arges credeti ca suscita interesul?

    Un fost cititor al epitesti!

  • Radu Cristian spune:

    Domnule anonim, daca aveati un picut de curaj, doar un picut va semnati, pentru a va adresa unui om care are numele la vedere, asa nu cred ca va ia nimeni in considerare, asta una, a doua chestiune nu va obliga nimeni sa cititi aceste stiri/acest site. Fiecare este liber sa citeasca ce vrea. Sunt convins ca toata lumea gandeste la fel, cum zici dumneata acolo, dreptatea este insa cu totul alta. Societatea noastra, din pacate, repet din pacate, asta cauta, asta citeste, scandal si circ . Nu citeste nimeni sau prea putini daca si-a dat Gerea demisia sau nu sau alte exmple de stiri serioase. Toata lumea citeste acest gen de stiri, despre o biata fatuca sau alta.. Revin, acest site a avut o creste spectaculoasa odata cu preluarea domnului Codunas cat si prin publicarea de stiri din orice domeniu, monden, politic, auto, etc.

    P.S. Eu nu sunt anonim si arunc cu vorbe de 2 lei.

    Cu drag, Radu Cristian, cititor fidel al acestui site !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90