New Profesional Consult 930 x 122

armand alexandru anca

ARMAND, MODELUL CARE L-A REFUZAT PE CĂTĂLIN BOTEZATU

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

Armand Alexandru Anca are 20 de ani și este model. A absolvit Colegiul Național „Zinca Golescu” (profilul matematică-informatică intensiv) din Pitești, iar acum este student în Capitală, la Politehnică (Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei).

O agenție de modelling l-a remarcat când încă era la liceu

Citiți și: ȘTEFANIA, FOTOMODELUL DE LA ,,ZINCA GOLESCU”

„Am avut prezentări pentru Ermano Scervino, Tudor Personal Tailor (liderul pieţei românești de croitorie masculină), Adina Buzatu, Marasay, Florin Dobre, Mirela Fraser, Ştefan Muscă și Napoli Fashion Day”, precizează Armand pentru ePitești. Face prezentări de modă, sesiuni de fotografii, castinguri pentru filme și participă la campanii de promovare pentru diverse firme.

Totul a pornit în clasa a XII-a, când o agenţie de modelling din Bucureşti a pus ochii pe el. Armand a preferat atunci ca mai întâi să promoveze examenul de bacalaureat şi apoi să îşi vadă de o viitoare posibilă meserie în domeniu. Ulterior, deja cu două şedinţe profesionale realizate în Piteşti, a pornit în căutarea succesului în Capitală. A fost admis la Politehnică și pentru a nu mai depinde financiar de părinţii săi a decis să îşi câştige singur existența. A participat la un concurs la care s-a clasat printre primii finalişti. Astfel a obţinut şi un contract de colaborare cu o agenţie cunoscută din Bucureşti.

L-a refuzat pe cunoscutul designer Cătălin Botezatu

„După ce am ajuns în Capitală mi-am dat seama că aici este un alt nivel. Moda în România e total diferită de ceea ce se cere în afară. La noi trebuie să ai un look comercial! Am un program bine stabilit. Când trebuia, am pus mai întâi cartea pe primul loc. În timpul facultăţii, când s-a putut, am mers la joburi, la prezentări. Uneori am şi refuzat, însă, pentru că nu pot să le fac pe amândouă. Încerc să merg la seminarii, dar și la sală de 2-3 ori pe săptămănă. Trebuie să mă menţin în formă!”, declară Armand.

Piteşteanul l-a refuzat chiar şi pe Cătălin Botezatu: „Nu am preferat lenjeria intimă. Mai mult costume. Prefer să fiu masculin, așa mă simt în largul meu!”, explică el.

Armand Alexandru Anca știe ce vrea să facă pe viitor: „Vreau să plec la vară, după ce termin facultatea, în străinătate, pentru prezentări. De asemenea, îmi doresc să am o afacere în telecomunicaţii”. (Foto: Facebook Armand Alexandru Anca)

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • bob spune:

    in romania prezinta orice descult. mai ales pt botezatu 🙁 scrieti si voi cand o prezenta pentru cineva cu adevarat important din afara tarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3