930X122 MAIA

armand alexandru anca

UN PITEȘTEAN APARE ÎN RECLAMA MERCADOR

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de anunţuri, Mercador, își anunță schimbarea numelui printr-un spot publicitar difuzat la greu în aceste zile la televiziuni și pe internet. În reclamă joacă şi un piteştean cu care v-am făcut cunoștință aici la începutul anului: Armand Alexandru Anca, model şi student la Politehnică.

Citiți și: Anunț major de la Dacia!

Armand apare în secvența de pe ringul de box, încasând un pumn în plină figură în timp ce rostește noua denumire a site-ului. „A fost amuzant! Am fost chemat de agenţie, am dat o probă video, am obținut rolul şi m-am dus la filmări. Am făcut înainte puţină încălzire, puțin antrenament pentru a mă descurca mai bine. Chiar trebuia să pară ca un meci de box!”, povestește Armand pentru ePitești. Nu exclude posibilitatea ca pe viitor să apară şi în alte reclame.

Amintim că Armand Alexandru Anca are 20 de ani și este model. A absolvit Colegiul Național „Zinca Golescu” (profilul matematică-informatică intensiv) din Pitești, iar acum este student în Capitală, la Politehnică (Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei). (Foto: Facebook Anca Armand Alexandru)

Citiți și: SURPRIZĂ! UN NOU MODEL DACIA

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3