NOR CURIER 930X122

Lidia Buble

O FOSTĂ BONĂ VA CÂNTA LA BALUL BOBOCILOR DE LA UPIT

Joi, 29 octombrie, începând de la ora 19, într-un cunoscut club din oraș se va desfăşura Balul Bobocilor al Universităţii din Piteşti (UPIT), bal la care vor fi aleşi Miss şi Mister Boboc.

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

La eveniment va concerta Lidia Buble, iubita lui Răzvan Simion, prezentator al matinalului ,,Neatza cu Răzvan şi Dani’’.

Lidia s-a născut în Deva, într-o familie cu 10 fraţi, şi a cântat o bună perioadă în corul unei biserici. Imediat după ce a terminat şcoala a plecat în Bucureşti în căutarea unui loc de muncă, iar primul său job a fost acela de bonă. Mai târziu Adrian Sînă i-a descoperit calităţile vocale. Sînă i-a oferit şansa să devină cunoscută şi a promovat-o în industria muzicală.

Citiți și: Sfârșit de carieră pentru un cunoscut manelist. ”Sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață”

Despre ediția de anul trecut a Balului Bobocilor de la UPIT puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/exclusiv-muzica-dans-si-frumusete-la-balul-bobocilor-de-la-universitatea-pitesti/. (Foto: Facebook Lidia Buble)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3