930 x122 grota rece

georgiana elena baciu

UN CUPLU PERFECT. I-A UNIT MUZICA

Un cuplu perfect. I-a unit muzica. Georgiana Elena Baciu și Valentin Precup sunt doi tineri frumoși și talentați, pe care muzica i-a adus împreună.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

Georgiana are 17 ani și este elevă la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș. Acum trei ani, mama sa a descoperit că are ureche muzicală și atunci Georgiana a început cursurile de canto. În acești trei ani a participat la mai multe concursuri de muzică ușoară și populară, dar și la spectacole caritabile. Georgiana își dorește ca după absolvirea liceului să urmeze Facultatea de Medicină.

În vârstă de 20 de ani, Valentin Precup, originar din comuna argeșeană Corbi, cunoscut ca fiind omul-orchestră, pe care vi l-am prezentat și cu alte ocazii http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/argeseanul-orchestra-video/, va participa săptămâna viitoare la festivalul de folclor ”Strugurele de Aur”, acolo unde este finalist. Festivalul, unul de tradiție, se va desfășura în Alba Iulia și Jidvei.

Citiți și: Cu friptura pe scaun, sticla de bere în suport, muzica lăutărească la maximum și mâna stângă pe volan

Cei doi fac parte din aceeași formație, prilej cu care au și început să alcătuiască un cuplu. Noi le urăm mult succes în continuare și să aibă parte numai de reușite, atât pe plan profesional, cât și în dragoste!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90