930×122 CAPRA 5

bogdan oncioiu

STUDENT LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, SOLIST VOCAL DE MUZICĂ POPULARĂ

Dragostea pentru muzica populară i-a fost insuflată de bunica lui. Ulterior înclinaţia spre muzică i-a fost descoperită şi promovată la toate serbările de educatoarea sa. Vorbim despre Bogdan Oncioiu, un tânăr talentat din comuna argeșeană Boteni, solist vocal de muzică populară.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

Din multă dragoste pentru folclor, Bogdan a reuşit deja să îşi contureze o carieră muzicală în plină ascensiune. Colaborator în prezent al Doinei Bascovului, tânărul a colaborat în timp cu mai toate orchestrele profesioniste din ţară.

“Muzica reprezintă pentru mine altarul sufletului meu. Este modul prin care mă regăsesc și mă liniştesc, este un mod de viaţă, un mod de exprimare, un lucru minunat fără de care nu aş fi capabil să trăiesc. Muzicii îi dedic toată viaţa mea şi tot timpul meu.”, spune Bogdan Oncioiu pentru ePitești.

Citiți și: Cu friptura pe scaun, sticla de bere în suport, muzica lăutărească la maximum și mâna stângă pe volan

Melodiile pe care le interpretează sunt atât creaţii proprii, inspirate din diferite momente ale vieţii sale, cât şi piese căutate și găsite în vechile culegeri de folclor.

Bogdan Oncioiu are 21 de ani şi este student în ultimul an la Universitatea din Piteşti, la specializarea Pedagogie Muzicală. (Foto: Facebook Bogdan Oncioiu)

http://youtube.com/watch?v=anpNpFfWYmc

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3